-28%
, ,

Kişisel Verilen Korunması Kanunu KVKK Eğitimi

(2 müşteri incelemesi)

Kişisel Verilen Korunması Kanunu KVKK Eğitimi  ile ulusal ve uluslararası mevzuat ve kararlar hakkında yorum yapma, KVKK aşamalarında ne yapıldığı ve nasıl yapıldığı, Müvekkillerin işlerinin KVKK ya uygunluğunu ölçme, uygunluğunu nasıl sağlayacağınızı öğrenme ve müvekkillerinizi sorumluluktan kurtarma konusunda yetkinliğe sahip olacaksınız. Hemen Kayıt İçin +90 543 258 05 88

870.00  1,200.00 

%100 Öğrenme Garantisi Üniversite Onaylı Sertifika En Uygun Fiyat, En Kapsamlı Eğitim

İNDİRİM ŞENLİĞİ BAŞLADI!

MÜTHİŞ FIRSATLAR DEV İNDİRİMLER...

BU FIRSATI KAÇIRMA

Kişisel Verilen Korunması Kanunu KVKK Eğitimi ile KVKK’nın ne olduğundan çok nasıl ve ne şekilde uygulanacağı konularında bilgi ve beceri sahibi olmanız amaçlanmaktadır. Uygulamadan gelen deneyimli eğitmenleri ile teoriden uzak pratiğe yönelik içeriği ve uygulamadan örnekleri ile zaman kaybı yaratmadan tam donanım ve yetkinlik sağlamayı amaçlıyor.

2016 yılında hayatımıza giren Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK), veri sorumlularına getirdiği yükümlülükler ve ilgili kişilere sağladığı haklar ile hem çalışma hayatının hem de sosyal hayatın önemli bir parçası haline geldi.

KVKK nın getirdiği yüksek yaptırımlar ise KVKK nın veri sorumluları için getirdiği yükümlülüklerin ayrı bir plan ve sistematik içinde doğru uygulanmasını gerektiriyor. Bu sebeple hukukçular ve veri bilimcilerin KVKK yı doğru yorumlayarak, veri sorumlularının yerine getirmesi gereken yükümlülüklerin nasıl, ne şekilde sağlanacağına yönelik bir donanıma sahip olmasını gerektiriyor.

Kişisel Verilen Korunması Kanunu KVKK Eğitimi Sertifika Programının Kazanımları

  • KVKK daki kavramlar hakkında ulusal ve uluslararası mevzuat ve kararlar hakkında yorum yapma becerisine sahip olacaksınız,
  • KVKK aşamalarında ne yapıldığı ve nasıl yapıldığını öğreneceksiniz,
  • Müvekkilleriniz ve danışanlarınızın işlerinin KVKK ya uygunluğunu ölçme, uygunluğunu nasıl sağlayacağınızı öğrenme ve müvekkillerinizi sorumluluktan kurtarma konusunda yetkinliğe sahip olacaksınız.
  • KVKK da veri sorumluları için getirilen yükümlülükler ve uyum süreci aşamaları hakkında sistematik biçimde bilgi sahibi olacaksınız.
  • Ticari faaliyetlerinizde KVKK ya uygun hareket ederek sizi bekleyen riskler ve yaptırımları konusunda bilgi sahibi olacaksınız.
  • Çalıştığınız departmanda ve yaptığınız işlerde KVKK ya uygun çalışmayı öğrenerek bireysel sorumluluğunuz doğmasının önüne geçeceksiniz.
  • Büyük ceza ve yaptırımlarla karşılaşmadan kişisel veri konusunda geniş bilgi edinerek kişisel gelişiminize büyük bir artı sağlayacaksınız.
  • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu konusunda geniş kapsamlı bilinçlenme sağlar,
  • Kurum ve kuruluşların yasal çerçeveye uyumu için gereken hukuki altyapının oluşmasına katkı sağlar.

Kişisel Verilen Korunması Kanunu Eğitimi (K.V.K.K) İçeriği

  • Kişisel verilerin korunması, silinmesi, yok edilme ve anonim hale getirilme süreci
  • KVKK Temel Kavramlar
  • Kişisel verileri koruma kurulu ve çalışma ilkeleri
  • Kişisel veri nedir? Kapsamı
  • VERBİS Kayıt ve Bildirimleri
  • İlgili Kişinin Hakları ve Başvuru Yolları
  • Kişisel Veri İşlemenin İlkeleri ve İstisnaları
  • KVKK Uyum Süreci Sistematiği
  • Kişisel Veri İşleme Envanteri Hazırlama 
  • Kişisel Veri Aydınlatma Metinleri ve Açık Rıza
  • Politikalar ve Web Sitesi Aydınlatma Metinleri
  • Teknik Yükümlülükler
  • Yaptırımlar ve Cezalar

Kişisel Verilen Korunması Kanunu (K.V.K.K) Eğitimi Sertifika Programına Kimler Katılabilir?

 (K.V.K.K) Eğitimi Sertifika Programına Kişisel verilerin korunması konusunda bilinçlenmek isteyen tüm bireyler ile;

  • Kamu ve Özel Sektörde çalışan İnsan Kaynakları Yöneticileri ve Çalışanları,
  • Bilgi İşlem Merkezi Yöneticileri ve Çalışanları,
  • Hakla İlişkiler Bölüm Yöneticileri ve Çalışanları,
  • Satış, İş Geliştirme ve Pazarlama Bölüm Yöneticileri ve Personelleri,
  • Kişisel Veri Sorumluları,
  • Hukuk Müşavirleri ve Öğrencileri,
  • Avukatlar ve Stajyer Avukatlar
  • Web Geliştiriciler ve Yazılım Geliştiriciler
Kişisel Verilen Korunması Kanunu KVKK Eğitimi Sertifika Programı Hakkında
  • Katılım Ön Koşulu : Yok
  • Eğitim Süresi : 1 Ay
  • Eğitim Müfredatı : 60 Saat
  • Eğitim Türü : Uzaktan Eğitim
  • Eğitime Ulaşım : 7/24 sürekli (Asenkron)
  • Sertifika Sınav Durumu : Var
  • Sınav Uygulama Şekli : Uzaktan Eğitim Sistemi
  • Sertifika Sınav Türü : Çoktan Seçmeli Test
  • Sertifika Sınav Soru Sayısı : 10
  • Sertifika Sınavı Başarı Puanı : Minimum 50 Puan 
  • Sertifika Sınav Hakkı : 5
  • Sertifika Veren Kurum : Üniversitesi
  • Sertifika Kapsam ve Geçerlilik Süresi : Uluslararası ve Ömür Boyu
  • Gönderilecek Belge : Devlet Üniversitesi Onaylı Sertifika

ÜCRET VE ÖDEME

  • Eğitim Ücretine : Eğitim, Sertifika ve KDV dahildir.
  • Kargo Bedeli : Alıcıya Ait
  • Ödeme Seçenekleri : Nakit / Havale – EFT / Bankamatik / Kredi Kartı
  • Kredi Kartına : 9 Taksit İmkanı

Koç Net Akademi Uzaktan Eğitim Sistemi Kullanımı

  • Kesin kayıt işlemlerini tamamlayan kursiyerlerimize kullanıcı adı ve şifreleri sms ve e-posta yoluyla gönderilecektir.
  • Kullanıcı adı ve şifre ile internet sitemiz üzerinden uzaktan eğitim sistemine giriş yapabilirsiniz.
  • Eğitim Videoları, ders dokümanları ve sınavınız sistemde yüklü bir şekilde olacaktır.
  • Eğitim süresi boyunca dilediğiniz saatte giriş yapıp dersleri izleye bilirsiniz.
  • Eğitim Videolarını tamamladıktan sonra Sınava giriş yapabilirsiniz.
  • Eğitim süresi dolmadan en geç 1 gün önce online sınavınızı gerçekleştirip eğitiminizi tamamlamış olmanız gerekmektedir.
  • Sınavdan başarısız olan kursiyerlerimize ücret almadan tekrar sınava giriş imkanı sunulmaktadır.
  • Sınav da başarılı olan kursiyerlerin Sertifikaları, 1 ay içerisinde belirlemiş oldukları adrese gönderilmektedir.

Kişisel Verilen Korunması Kanunu KVKK Eğitimi Sertifika Programına Katılmak İçin,

koçnet akademi whatsap iletişim numarası

2 yoruma göre

5.0 ortalama puan
2
0
0
0
0

Yorum Yap

  1. Koçnet Akademi

    Haktan Onurlu

    Özel bir kurumun halkla ilişkiler bölümünde çalışmaktayım ve bu alanda büyük bir fayda sağlayacağına inanıyorum, eğitime katılma koşulları varmıdır

    Haktan Onurlu

    • Koçnet Akademi

      Koçnet Akademi

      Merhabalar Haktan Bey, eğitime katılmanız için herhangi bir ön koşul yoktur. 0543 258 05 88 numaralı telefonu arayarak eğitim danışmanlarımızdan bilgi alabilrsiniz

      Koçnet Akademi

  2. Koçnet Akademi

    Gülten Karabıyık

    Sertifikam elime ulaştı, güzel bir eğitim süreci oldu her şey için teşekkür ederiz

    Gülten Karabıyık

    • Koçnet Akademi

      Koçnet Akademi

      Rica ederiz Gülten Hanım

      Koçnet Akademi